Marjolein Simons

Dienstenaanbod
Praktijkondersteuning tijdens een training, advies of begeleiding bij rouwverwerking. Bekijk hieronder het dienstenaanbod van Marjolein Simons.

Trainingsacteur

√ Effectieve aanpak
√ Professionele feedback
√ Meer inzicht in de situatie
√ Sneller leerdoelen behalen

Het inschakelen van een trainingsacteur/actrice draagt bij aan het behalen van leerdoelen. Als trainingsactrice is Marjolein werkzaam binnen diverse opleidingscentra. Haar ervaring ligt met name op het gebied van trainingen in de zorg, welzijn, ordehandhaving en in het onderwijs.
Haar kwaliteiten: Realistisch en authentiek spel, contact maken met en afstemmen op de deelnemer, snel kunnen schakelen, veiligheid creëren en het gepast wijze inzetten van humor. Voor haar is acteren meer dan ‘het laten kijken naar’. De ander laten beleven is een mooie manier om via een andere invalshoek naar de werkelijkheid te kijken. Een belevenis/ervaring creëren voor een ander en daarmee het denkproces en een leercurve op gang brengen door gericht feedback en inzicht geven op zijn of haar gedrag en communicatie. Marjolein Simons is lid van De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs (NVvT).

Trainingsacteur voor coachtraject, trainingstraject en assessment

√ Training
√ Coaching
√ Assessments
√ Advies

Als trainingsactrice begeleidt Marjolein particulieren en ondersteunt ze zakelijke trainers.
Koers bepalen en realiseren wat écht bij jou past. Coaching en advies is persoonlijk maatwerk en gericht op je toekomst, op inzicht krijgen en zelfvertrouwen opbouwen. Een Coaching traject of trainingstraject effectiever en duidelijk inzichtelijk maken Marjolein geeft inzicht door Spel middels het inzetten van het Enneagram of door de karakterstructuren te gebruiken. Non-verbale communicatie, gedrag oproepen & reflecteren en professionele feedback geven, een trainingsacteur als Marjolein ondersteunt tijdens een training, assessment of coaching traject. Als professional is Marjolein breed inzetbaar voor verschillende soorten trainingen. Effectief en deskundig.

Rouwdeskundige – begeleiding in het rouwproces

√ Steun bij verlies
√ Weer normaal functioneren

Bij rouw denken veel mensen aan het overlijden van een dierbare. Rouw heeft ook betrekking op andere vormen van verlies. Bijvoorbeeld een echtscheiding, ontslag, je levenswijze omgooien door ziekte of een ongeval maar ook het niet behalen van je doelen. Al deze vormen van verlies moeten verwerkt worden. Soms is hier hulp bij nodig. Marjolein biedt rouwbegeleiding of rouwverwerking voor iedereen die dit nodig heeft.

Acteur voor bedrijfsfilms (actrice)

√ Professionele actrice
√ Veel camera-ervaring

Het verhaal is klaar, de camera’s en het materieel is aanwezig maar één ding ontbreekt: een professionele acteur (actrice) voor de bedrijfsfilm. Realiseer een krachtige film waarmee de boodschap duidelijk overkomt. Met mijn ruime ervaring als actrice voor verschillende bedrijfsfilms ben ik breed inzetbaar.
Het dienstenaanbod is volledig toegespitst op training, coaching en begeleiding. De behoefte aan ondersteuning is voor iedere situatie anders. Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat ik voor het bedrijf of jou als particulier kan betekenen. Ik vertel je graag meer over het complete dienstenaanbod.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met Marjolein Simons

Bereik sneller doelen met de inzet van training, coaching & advies. Iedere situatie en elk mens is uniek. De voordelen van training & coaching verschillen dus per situatie of individu.
Benieuwd naar de diensten van Marjolein Simons of welk effect dat op de training, carrière of toekomstverwachtingen heeft? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Samen bepalen we welke ondersteuning nodig is en hoe we dat aanpakken.

Neem contact op

Naam(Vereist)